Om oss

Gittan

VD & Owner

Frisör med ABCDE-licens , dipl. nagelterapeut , yogalärare, coach, yrkeslärare, smyckesdesigner.
Cornelia

Nagelterapeut

Dipl. nagelterapeut.

Homologica startade januari 2020 i den form som den är nu. Innan hette salongen Lack & lockar och drevs av mig, Gittan, tillsammans med min kollega. 


När jag tog över salongen själv hösten 2019 så började processen att bygga upp verksamheten som jag ville ha den. Jag brinner för hälsa så varför inte samla allt jag brinner för under samma tak? En oas för alla som vill göra en förändring , antingen det är en ny frisyr eller boosta sin hälsa med yoga, hälsocoaching eller en skön massage.


Snacka bort en stund medans våra händer gör magi i ditt hår, njuta av en hårtvått i vår sköna massageschamponering, snarka bort en timme i en ljuvlig Tibetansk ansiktmassage , nytt face med fina ,välformade bryn ,eller varför inte ha de snyggaste naglarna på kontoret eller för den där festen med stort F!

Smycken,  ekologiska egendesignade yogakläder och yogatillbehör,smaskiga godsaker som inte innehåller "de tre vita", hållbara, ekologiska prylar som vi gillar kommer du att hitta här. Nya och spännande saker kommer kontinuerligt in.
Välkommna till oss, vi ska göra vårt bästa för att du ska trivas .


P.S Jobbar du med skönhet eller hälsa och delar vår vision så hör av dig. "Finns det hjärterum så finns det stjärterum" D.S
Håll utkik...


Vi kommer att lägga ut nyheter inom kort....