Tibetansk ansiktsmassage

Tibetansk ansiktsmassage

-En ljuvligt skön behandling för ansikte, huvud, hals och skuldror


Behandlingen sker i 4 steg där varje steg tar massören lite djupare in i bindväv och muskler i ansikte, hals och skuldror.
De 4 första stegen  utförs som en kur , för optimalt resultat inte mer än 3-4 veckor mellan varje massagetillfälle.
Efter avslutad kur gör man underhållsbehandlingar var 4-6 vecka för att behålla fräschör och spänst. 


Behandlingen börjar med en rengöring av ansikte och hals . Därefter börjar "magin" . Förutom djupgående massage på specifika områden så ingår i alla behandlingar lymfdränage, akupressur och en djupgående oljemassage av nacke, skuldror, övre bröstkorg och övre bröstrygg.Majoriteten av mina kunder somnar under massagen och har ett ljuvligt fridfullt uttryck i sina ansikten. Efter massagen,  som tar mellan 45-50 minuter effektiv tid, så får man vila en stund och blir bjuden på ett glas vatten så vi hjälper kroppen att forsla ut slaggprodukter som jag omsorgfullt hjälpt till att lösgöra med massagen.

Massagen kallas också Tibetans faceliftmassage då man , vid regelbundna behandlingar , kan uppleva mer spänst, slätare hud och mjuka sköna muskler. Det kan till och med lindra effekterna av migrän och om man pressar tänder eftersom vi vid ett av tillfällena går in via munnen och masserar innifrån munnen käkar och muskler i kinderna. Man kan välja vid underhållsbehandlingarna att masssera extra där man upplever spänningar och obehag, vi konsulterar innan varje behandling. 

Tyvärr kan jag inte massera dig om du sprutar ditt ansikte med botox eller fillers då massagen är djupgående och jag kan flytta på preparaten. Jag masserar dig inte heller om du är sjuk eller lider av allvarliga kroniska sjukdomar. 


Priser på tibetansk ansiktsmassage:


  • Kur 4 ggr 2800:-
  • Enstaka massagetillfällen 800 :- / gång
  • Underhållsbehandling kort 4 ggr 2800:-
  • Enstaka underhållsbehandling 800 :- / gång
  • Prova -på -behandling 20 min 350 :-
Avslappnande och välgörande massage av ansikte, huvud, nacke och axlar

En ljuvligt skön massage för ansikte, hårbotten ,nacke, öron och hals och axlar. Jag använder förutom mina händer och fingrar även silikonkoppar och Gua Sha och en skön massageolja med välgörande naturlig olja.  Du ligger nerbäddad med täcke på en värmemadrass, dämpad belysning och avslappnande musik. Massagen påverkar lymfnoderna i hals, nacke och ansikte och kan reducera puffighet och känsla av stagnation runt hals, nacke och ansikte.

Ca 50 min massage 800 :-