En magisk kväll i kristallernas värld

2 februari . Fullbokad!Sahdana- morgonyoga & frukost

Lördag 11 februari 7.30-10.30

Börja lördagen och helgen med ett ljuvligt yogapass i gryningen, i en tillåtande atmosfär och med en intention att "bara vara". Långsamt, medkännande och självläkande, ett pass som väcker din kropp och själ mjukt och helande.
Asanas och meditation som alla kan delta i, oavsett tidigare erfarenhet av yoga. På mjuka ullmattor, filtar och kuddar som stöd sträcker vi på oss i takt med solens klättrande på himlen. Efter ca 2-2.5 timmars pass med avslutande meditation så äter vi en lättare frukost, skonsam för en kropp som precis har upplevt sig själv.
Varje deltagare kommer att få välja en kristall som sällskap och guide in i det vi kallar "jag". Kristallen får naturligtvis följa med hem efter morgonens Sahdana.
500 kr/pp
Anmälan till gittaneck@gmail.com, messenger eller 029021020.
Begränsat antal platser
Yoga & makrame-energi & kreativitet

Lördag 4 fmars kl 9.00-16.00 ca

Att kunna skapa vackra ting med sina händer är en unik förmåga som vi människor har. I årtusenden har vi skapat konst på allt ifrån bergsväggar, bruksföremål, kläder och föremål omkring oss. Vi mår bra av att skapa. Den här lördagen börjar med ett litet kortare yogapass, bara så vi får lite lugn och inspiration för att sedan skapa en vacker makramebonad som vi kanske hänger i vårt eget lilla hörn av världen, som ett altare till exempel..
Inga förkunskaper krävs, vi börjar med ett ganska enkel mönster. Allt material ingår i priset. Du får naturligtvis ta hem din bonad. Fika kommer finnas och även lunch.
1500 kr/pp, anmälan på gittaneck@gmail.com, messenger eller 029021020
Begränsat antal platser
Kommande aktiviteter....


Mer information kommer..