Utställningen pågår fram till 2 november  måndagar, tisdagar och torsdagar 10.00-18.00 ( lunch 12-13)


Välkommen till  Homologica - en fantastisk plats där kreativitet och olika konstuttryck får blomstra. Vår vernissage är en händelse du inte vill missa, med konstnärer från olika bakgrunder och stilar som visar upp sina verk. Ta en paus och njut av en härlig fika medan du låter dig inspireras av den konstnärliga atmosfären. Kom och upplev konsten på ett unikt sätt hos House of Homologica!
Nu kan du boka shiatsumassage . Året ut har jag reducerat pris eftersom jag är under utbildning. Det kostar 300 kr för ca 35-40 min behandling.


Shiatsumassage har sina rötter i japan och man masserar med mjukare tryck och stretchar för att lindra stelhet och ömmande muskler och samtidigt öka välbefinnande och minska stress. Ursprunget till shiatsumassage är nära sammankopplat med den traditionella kinesiska akupunkturen. Förutom att massera musklerna med tryck av handen och fingrarna innebär shiatsumassagen också att man trycker och påverkar kroppens akupressurpunkter och meridianer. Beroende på vad man vill lindra för besvär i kroppen anpassas massagen till de punkter och meridianer som behöver balanseras.
Ohälsa och smärta anses bero på obalans i kroppens energisystem och shiatsumassage hjälper att lösa energiblockeringar och får livsenergin, kallad qi, flöda återigen.
I shiatsumassage blir man behandlad fullt påklädd, jag rekommenderar att man har mjuka och sköna kläder på sig .
Eftersom jag är under utbildning så har jag f.n elevbehandlingspris.